Rocksjöbadets Hotell & Restaurang | Konferens
21484
page,page-id-21484,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Konferens

Massage för magen och balsam för själen-låt oss ta hand om Er konferens

Man kan göra många saker på distans men det är svårt att skapa bra relationer på annat sätt än genom möten i verkligheten.
En naturskön pärla mitt i Jönköping erbjuder vällagad god mat från Hasse på Sjökanten och ljusa,trevliga lokaler som rymmer upp till 50 personer. Våra två lokaler är utrustade med bekvämt möblemang och trådlöst internet.

Hotellets konferensrum inkluderar

  • Whiteboard, blädderblock, block & penna
  • Trådlöst Internet
  • Projektor samt OH
  • Ljudanläggning
  • Frukt,godis,vatten
  • Fri parkering

Dygnskonferens

Vår dygnskonferens passar utmärkt för dig som önskar resultatrika möten.
Många av de absolut bästa idéerna uppstår ofta under det informella eftersnacket framåt natten. Vi erbjuder förutom fantastisk läge även god mat från vår restaurang, sköna sängar att sova i och ljusa trevliga lokaler.
Anländ till Rocksjöbadets Hotell & Restaurang någon gång under förmiddagen och starta dagen med en kopp ekologiskt kaffe, avnjut Era vällagade måltider direkt på sjökanten, och kvällen kanske är ett utmärkt tillfälle att prova på någon av våra aktiviteter i restaurangen och njuta av att vara borta fast känna dig som hemma.

Planera er konferens efter eget tycke, eller rådfråga oss om hjälp. Ni bestämmer. Vi tar hand om Er.

Kontakta oss för offert

Dagskonferens

Spendera en hel arbetsdag vid sjökanten i den mest kreativa miljö ni kan tänka er. Ni får en heldags- konferens , fika, vällagad god lunch, kaffe, mineralvatten, anteckningsmaterial, konferensutrustning och en helt fantastisk utsikt över Rocksjön. Varför inte passa på att ta en stärkande promenad runt naturreservatet och sjön.

 

Adress

Rekrytvägen 5, 553 05 Jönköping

Telefonnummer

036-34 00 41

E-MAIL

rocksjobadet@gmail.com